Deze disclaimer beheert uw gebruik van onze website; door deze website te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze disclaimer volledig. Als u het niet eens bent met een deel van deze disclaimer, dient u deze website niet te gebruiken.

Intellectueel eigendom
Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn eigendom van Klaver Verreiker Verhuur en zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en handelsmerken.

Geen aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie compleet, accuraat of up-to-date is. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van informatie op deze website. Het gebruik van de informatie is voor eigen risico van de gebruiker.

Externe links
Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van deze externe websites.

Wijzigingen
We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te controleren op updates of wijzigingen.

SAMENWERKEN?

Bent u opzoek naar een roterende verreiker met machinist?
Neem dan contact op of vraag een offerte aan.